KÖVETKEZŐ EPIZÓD (CW)


Supergirl - 2x01 - 
The Adventures
of Supergirl
2016.10.10  8:00-9:00 PM 
Letölthető: 2016.10.11
(Az oldalon lévő frissítések
késhetnek!)

PEOPLE'S CHOICE AWARD
2016

FAVORITE NEW TV DRAMA!

TÁRSOLDALAK:


 

OLDAL ADATAI:

Nyitás: 2015.01.29.
Admin: KryptonBoy
E-mail:
supergirl_hun@freemail.hu

SDCC 2016 - Hírek!

Végetért az idei Comic-Con, amin szokás szerint érdekes híreket osztottak meg a rajongókkal a sorozat színészei és készítői. Előzetest sajnos nem kaptunk, de van egy összeállítás – amit majd hamarosan kirakok - melyben hangsúlyozzák, hogy Supergirl csatlakozott a CW sorozataihoz.
És akkor lássuk az infómorzsákat és csemegézzünk:

- Lynda Carter szerepelni fog a sorozatban, mint az Egyesült Államok elnöke. Tudjátok, ő volt a 70-es években Wonder Woman!

- Mikor megjelenik Superman, Win lesz a legnagyobb rajongója, nagyon érdekes és humoros jelenetek lesznek. Jeremy Jordan már nagyon várja, hogy bemutassa azt a pillanatot, amikor egy rajongó találkozik a hősével.

- A 2.évadban nincs tervben Winn számára szerelmi szál. Az 1.évadban elég sokat volt terítéken Winn szerelmes szíve, ezért egyenlőre lefixálják őt a munkahelyen, de még a későbbiekben látni fogjuk kibontakozni.

- Hank és Superman/Clark Kent között elég nagy feszültség lesz, főleg miután rájön Hank, hog ki is ő valójában. Hank már régóta szülői szerepet tölt be Kara életében és mikor Clark megjelenik, akkor sok feszültség lesz közöttük.- "Mondhatni fejjel mennek egymásnak. Izgalmas lesz látni, hova fog vezetni ez." -mondtaHarewood.

- Kijelentették, hogy Superman szigorúan csak mellékszereplő lesz! A producer azt mondta, hogy a sorozat legfőbb célja Kara bemutatása Supergirlként. A családja bevonása a történetbe színtén erősíti és lehetővé teszi Clark felbukkanásást. Ezáltal a közönség láthatja Kara kapcsolatát az otthonával. Kara emlékszik a földön töltött életére, viszont Superman nem, így ez mindkettejük számára ajándék lesz.

- Megkérdezték a producert, hogy Oracle szerepelni fog-e? és ő erre mosolyogva azt mondta, hogy TALÁN! Viszont azt megerősítette, hogy a 2.évad nagy leleplezése lesz, ki van az űrhajóban és mi a szándéka.

- Mivel a Supergirl a CW csatornán folytatódik, komoly crossoverek vannak tervben a négy DC sorozat között! (Supergirl, Arrow, The Flash, Legend of Tomorrow) A készítők szeretnének egy kis közösséget létrehozni a sorozatokból.

- Melissa Benoist büszke rá, hogy Kara azt fejezi ki, ahogy az emberek szeretnék érezni magukat: boldognak és vidámnak. Szerinte jó dolog, ha egy karakter inspiráló. Nagyon szerencsésnek érzi magát, de ugyannakor félelmetes is a szerep számára, mivel egy olyan személyt alakít, aki mások pédaképe lehet és ez olykor riasztó, hogy mekkora felelőség van rajta.

 

SDCC 2016 - Hírek! hozzászólásai

Szólj hozzá

0.025 mp