KÖVETKEZŐ EPIZÓD (CW)


Supergirl - 2x01 - 
The Adventures
of Supergirl
2016.10.10  8:00-9:00 PM 
Letölthető: 2016.10.11
(Az oldalon lévő frissítések
késhetnek!)

PEOPLE'S CHOICE AWARD
2016

FAVORITE NEW TV DRAMA!

TÁRSOLDALAK:


 

OLDAL ADATAI:

Nyitás: 2015.01.29.
Admin: KryptonBoy
E-mail:
supergirl_hun@freemail.hu

Superman ELSŐ Fotója!!!

Végre megkaptuk az első hivatalos fényképet, melyen láthatjuk a 2.évadban szereplő Tyler Hoechlin-t, mint Superman!
Szerintem nagyon jól mutatnak Kara-val és nekem jobban tetszik ez a ruha, mint az Acélemberes mozifilmekben látható Henry Cavill ruhája. Már csak az első előzetes hiányzik, melyen majd bizonyára láthatjuk a párost akcióban. Biztosra veszem, hogy nagyon jók lesznek együtt és ezáltal sokkal jobb lesz a 2.évad is.

SDCC 2016 - Supergirl csatlakozott a CW-hez VIDEÓ!

A fenti kis videó összeállítást kaptuk a Comic-Con-on, melyben jelzik, hogy Supergirl csatlakozott a CW sorozataihoz!
Mivel a napokban kezdődött el a 2.évad forgatása, új jeleneteket nem is kaphattunk volna. Viszont augusztus 12.-e körül lesz a sorozat nyári közönségtalálkozója, ahol reménykedhetünk egy 2.évados előzetesben.

 

SDCC 2016 - Hírek!

Végetért az idei Comic-Con, amin szokás szerint érdekes híreket osztottak meg a rajongókkal a sorozat színészei és készítői. Előzetest sajnos nem kaptunk, de van egy összeállítás – amit majd hamarosan kirakok - melyben hangsúlyozzák, hogy Supergirl csatlakozott a CW sorozataihoz.
És akkor lássuk az infómorzsákat és csemegézzünk:

- Lynda Carter szerepelni fog a sorozatban, mint az Egyesült Államok elnöke. Tudjátok, ő volt a 70-es években Wonder Woman!

- Mikor megjelenik Superman, Win lesz a legnagyobb rajongója, nagyon érdekes és humoros jelenetek lesznek. Jeremy Jordan már nagyon várja, hogy bemutassa azt a pillanatot, amikor egy rajongó találkozik a hősével.

- A 2.évadban nincs tervben Winn számára szerelmi szál. Az 1.évadban elég sokat volt terítéken Winn szerelmes szíve, ezért egyenlőre lefixálják őt a munkahelyen, de még a későbbiekben látni fogjuk kibontakozni.

- Hank és Superman/Clark Kent között elég nagy feszültség lesz, főleg miután rájön Hank, hog ki is ő valójában. Hank már régóta szülői szerepet tölt be Kara életében és mikor Clark megjelenik, akkor sok feszültség lesz közöttük.- "Mondhatni fejjel mennek egymásnak. Izgalmas lesz látni, hova fog vezetni ez." -mondtaHarewood.

- Kijelentették, hogy Superman szigorúan csak mellékszereplő lesz! A producer azt mondta, hogy a sorozat legfőbb célja Kara bemutatása Supergirlként. A családja bevonása a történetbe színtén erősíti és lehetővé teszi Clark felbukkanásást. Ezáltal a közönség láthatja Kara kapcsolatát az otthonával. Kara emlékszik a földön töltött életére, viszont Superman nem, így ez mindkettejük számára ajándék lesz.

- Megkérdezték a producert, hogy Oracle szerepelni fog-e? és ő erre mosolyogva azt mondta, hogy TALÁN! Viszont azt megerősítette, hogy a 2.évad nagy leleplezése lesz, ki van az űrhajóban és mi a szándéka.

- Mivel a Supergirl a CW csatornán folytatódik, komoly crossoverek vannak tervben a négy DC sorozat között! (Supergirl, Arrow, The Flash, Legend of Tomorrow) A készítők szeretnének egy kis közösséget létrehozni a sorozatokból.

- Melissa Benoist büszke rá, hogy Kara azt fejezi ki, ahogy az emberek szeretnék érezni magukat: boldognak és vidámnak. Szerinte jó dolog, ha egy karakter inspiráló. Nagyon szerencsésnek érzi magát, de ugyannakor félelmetes is a szerep számára, mivel egy olyan személyt alakít, aki mások pédaképe lehet és ez olykor riasztó, hogy mekkora felelőség van rajta.

 

SDCC 2016 - Poszter!

A CW csatorna augusztus folyamán újra levetíti az 1.évadot, hogy ezzel is meghozza a kedvet a nézőknek a sorozat folytatásához! 


 

SDCC 2016 - Kezdődik!

Sziasztok!
Elérkeztünk a nyár legjobban várt pillanatához: a San Diego-i Comic-Con Fesztiválhoz!!!
Szerencsénkre idén is ellátogat a Supergirl stábja, ahol egy speciális videós prezentációt tart, majd ezt követően autogramosztás történik. A sorozat panelja július 23.-án szombaton lesz, melyen személyesen részt vesznek a készítők, és a szereplők közül néhányan. A WB jóvoltából idén is lehetett venni Supergirl témájú táskát, amiben a dolgainkat vihetjük. nekem nagyon tetszik az idei táska, sokkal szebb mint a tavalyi. Már ebből is látszik, hogy a sorozat a CW-nél sokkal jobb helyen lesz.
Miután a panel lement, hozom a friss híreket és persze a régieket is amivel elmaradtam. Valószínűleg kapunk egy előzetest a 2.évadhoz, de bizonyára csak első évados jelenetek lesznek benne, hiszen még csak most kezdik majd a forgatást. Viszont ahogy a CW-t ismerem, egy nagyon jó és pörgős előzetest fogunk látni!

Lentebb megtekinthetitek az idei Comic-Con-os táskát!

 

SUPERMAN VISSZATÉR A TV-BE!!!

RENDKÍVŰLI HÍR!!!!!!!!
A sorozat 2.évadában szerepelni fog Clark Kent/Superman!!! Mégpedig teljes alakban, nem homályosítva, nem CGI-ként! Pontosabban az első 2 részben lesz látható Superman, akit Tyler Hoechlin fog alakítani. Valószínűleg majd több részben is feltűnik a karakter, de az első kettőben mindenképp. (Szerintem  várható a megjelenése az évadzáróban és talán még féltávon is.)
Sokan Tom Welling-re gondoltak, vagy esetleg Matt Bomert szerették volna az acélember szerepében látni. Viszont a készítők egy teljesen új arcot akartak, aki szerintem nagyszerű vállasztás lett, de persze majd az októberi első epizódban kiderül, hogy milyen lesz 2016 új Superman-je!
Ha a karakter beválik, esetleg talán később saját sorozatot is kaphat, de azért ne rohanjunk ennyire előre.  Viszont az biztos, hogy Október 10.-én a Supergirl – 2x01-ben láthatjuk  Superman-t, teljes életnagyságban, CGI nélkül!

 

Supergirl 2. ÉVAD BERENDELVE!!! (CW)

Berendelték a Supergirl 2.évadát, ami októbertől már a külföldi CW csatornán lesz látható! Az évad 22 részes lesz és OKTÓBER 10.-én kezdődik! Mivel a sorozat átköltözik egy jóval kisebb költségvetésű csatornára, ezért valószínűleg másféle lesz a széria szerkezeti felépítése, ami szerintem csak jó lehet. Például a Smallville is 10 évet megélt és nem volt okunk panaszra, nagyon jók voltak a történetek és az effektek is. Tehát szerintem jövőre egy pörgősebb és izgalmasabb Supergirl-t fogunk kapni.

A 2.évad 1.epizódjának a címe: "The Adventures of Supergirl"

Szerintem a 2x01 címe is arra utal, hogy egy teljesen új szerkezetű sorozatot fogunk kapni, melyben elkezdődnek Supergirl Kalandjai!

Supergirl - 1x20 - Better Angels (ÉVADZÁRÓ) LETÖLTÉS!!!

Sziasztok! Az oldal nem engedi, hogy letöltőlinket tegyek ki, ezért csak ajánlani tudom a különböző internetes letöltő oldalakat, ahol az epizód megtalálható. pl.: SceneSource

MAGYAR FELIRAT LETÖLTÉSE
 
(Köszönet érte DarkEagle és RX subs-nak!!!)

VÉGE AZ ELSŐ ÉVADNAK!!! 

0.009 mp